Kasvattajavinkki – haavojen parantamiseen suuri apu

Kasvattajavinkki – haavojen parantamiseen suuri apu

Ajattelin aloittaa uuden sarjan sen hiljaisen tiedon jakamiseksi hieman nykyaikaisemmin. Kasvattajilla ja koiraihmisillä on suuri määrä erilaista käytännön tietoa asioista, jotka toimivat. Suurin osa tästä tiedosta leviää kuulopuheella tapaamisten yhteydessä. Tapaan suuren määrän kasvattajia vuodessa ympäri maailmaa ja kuulen vaikka mitä. Osa jutuista pitää testata. Parhaiten käytännössä onnistuneet innovaatiot ajattelin jakaa muille harrastajille aina silloin tällöin. Kyseessä on ihan ilmaisia käytännön vinkkejä sekä myytäviä tuotteita. Tärkeintä on, että ne todella toimivat ja helpottavat koirieni sekä omaa elämääni.  Aloitan sarjan todella mahtavalla koirieni elämää, omaa elämääni ja lompakkoa säästävällä vinkillä koirien haavojen parantamisesta.Keväällä näitä haavoja näet taas alkaa syntyä hieman tiuhempaan tahtiin ainakin meillä. Parasta on, että tuotetta saa nyt Suomesta.

Onnellisille, aktiivisille ja varsinkin laumassa telmiville koirielle sattuu usein ihoon pieniä vaurioita. Äärimmäisen harvoin ainakaan meidän laumassa vahingot ovat niin isoja, että haavat tarvitsevat eläinlääkärin apua tai tikkejä. On kuitenkin tärkeää, että iho korjautuu mahdollisimman nopeasti. Terve ja mahdollisimman ennalleen palautunut iho suojaa koiraa ja estää kosmeettisesti ikävien arpien syntymistä. Tähän olen löytänyt aivan uskomattoman hyvin toimivan avun.

Kuka löytää meidän Lizin tästä kyljestä raapaleen, jonka oksa repi sen kylkeen metsälenkillä keväällä? Elokuussa muutama kuukausi myöhemmin raapaleesta tai ruvesta ei ollut jälkeäkään, koska haavaa suojattiin ja autettiin paranemaan tehokkaasti. Kylki oli aivan normaali ja niinpä villikko tyttömme voitti Juniori Maailmanvoittajatittelin.

Chic Choix Bronwyn Lee Greyson JWW-2014

 

Monet koiraihmiset tietäväkin todella tehokkaasta ja suojaavasta geelistä. EMT geeli suojaa haavoja ja vähentää verenvuotoa. Se lievittää myös kutinaa ja kipua. Lizin haava oli ikävä, koska kesäisin haavat tulehtuvat helpommin ja tällä pinkeäihoisella rodulla haavat voivat jättää ikäviä jäkiä. Geelissä on mukana Bitrexiä, joka vaikuttaa monille koirille nuolemista ehkäisevästi. Meidän herkkänenäinen prinsessa, jätti haavan todellakin rauhaan. Aineessa parasta on sen sisältämä kollageeni. Se auttaa ihoa uusiutumaan tehokkaasti. Se vähentää arpien syntymistä ja rikkoutunut iho palautuu ennalleen nopeammin. Tämän todella olen saanut omakohtaisesti nähdä.

Kuulin aineesta alunperin yhdysvaltalaisilta kasvattajilta. Aine muuten käy ihmisillekin. Berninpaimenkoirani puri minua vahingossa peukaloon, kun ruokin koirilleni herkkuja jouluna. Seuraavana päivänä oli Intiaan lähtö ja suojasin haavaa EMT geelillä. Minun olisi pitänyt mennä sormeni kanssa lääkäriin, mutta mökillä matka oli liaan pitkä. Lisäksi tiedän, että puremahaavoja usein ei kannata tikata. Hoisin puremahaavani geelillä. En voi uskoa haavan paranemsvauhtia ja edes Intiassa isohko haava ei tulehtunut. Tämän aivan saman nopean paranemisen olen saanut havaita omilla koirillani. Tämä geeli todella toimii ja auttaa elämää ihan oikeassa elämässä.

Tämä tuote kuuluu meidän perheen ensiapulaukkuun ja auttaa todella tehokkaasti haavojen sekä ihon rikkoutumien parantumisessa sekä suojaamisessa. 

EMT gel