Parhaat 10 tapaa varmistaa, että saat hyvä luonteisen pennun

Parhaat 10 tapaa varmistaa, että saat hyvä luonteisen pennun

1. Hankit koiran kasvattajalta, joka tunnetaan. Tiedät missä kasvattaja asuu ja olet käynyt kasvattajan luona, siellä näkyy eletty elämä. Ympäristö on asiallinen ja se kaikkein tärkein asia: koirat ovat iloisia, reippaita ja tervehtivät sinua pelottomasti. Koiria on myös keskenään ja ne tulevat hyvin juttuun. Koirat pitävät kasvattajasta. Kasvattaja vaikuttaa hyvin voivalta ja koirat ovat hyvässä kunnossa. 

2. Tiedät riittävästi pentueen vanhemmista. Pääset näkemään emän. Emä on sosiaalinen, rohkea ja selvästi tasapainoinen. 

3. Pennut ovat reippaita, rohkeita ja pelottomia. Ne tulevat mahdollisen alun pienen aristelun jälkeen luoksesi ja voit käsitellä niittä melko helposti. Pennun iho on kosketeltaessa pehmeä ja pentu on selvästi sinut kosketuksen kanssa. Pentu osaa rauhoittua jossakin vaiheessa syliisi ja voit käsitellä sitä helposti.

4. Pennut ovat tilassa, jossa voisit yöpyä itsekin ja saisit vieläpä nukuttua tässä tilassa.  Jo kasvattajan pihaan tullessasi sinulle tuli hyvä olo.

5. Kasvattaja kertoo sinulle pennuista jotakin inhimillistä ja huomaat kasvattajan tuntevan pennut. Nauratte yhdessä jossakin vaiheessa pennun luovutusta ja sinulla on luottavainen olo. 

6. Sinulta on kysytty, missä asut ja mitä kokemusta sinulla on koirista. Olet valmistautunut tarjoamaan koiralle kodin 10 – 18 vuodeksi. 

7. Olet harkinnut koiran hankkimista pidempään ja olet tutustunut rotuun. Koko perhe on innostunut koiran hankkimisesta. Tiedät mitä olet tekemässä.

8. Sinulla on aikaa pennulle ja muistat, että koira on eläin. Olet valmis tarjoamaan rakkautta ja rajoja kaikissa tilanteissa. Osaat asettaa rajoja ja osaat osoittaa hellyyttä. Olet sinut kosketuksen kanssa. 

9. Leikit pentusi kanssa paljon, etsit sille koirakavereita, joiden kanssa se saa myös vapaasti telmiä luonnon alustalla ja vapaasti. Mitä isomman koiran hankit sen enemmän pidät ulkoilusta. 

10. Sinä tulet ihmistenkin kanssa juttuun ja rakastat eläimiä.  Tunnet olevasi onnellinen ihminen ja erityisesti nyt onnekas ihminen, kun saat tämän luottavaisen, reippaan ja rakastetun pennun.

Tasapainoisen pennun tunnistaa esimerkiksi. Tasapainoisesta, luottavaisesta ja reippaasta emästä, joka selvästi pitää pennuistaan eikä vierasta sinuakaan. Pennut ovat rohkeita, onnellisia, reippaita ja luottavaisia emään, ympäristöönsä, kasvattajaan ja sinuun. Kasvattajan luona maistuu elämä ja siellä on helppo olla. Ympäristö on asiallinen ja olet ylpeä saadessasi juuri tämän pennun. 

Chic Choix Ginger babies 7,5 weeks goodbye